4 persones
• CARPINELL, Eladia; CARPINELL, Carmen: “Carmencita o La Buena Cocinera” (p. 69), Editorial Eugenio Subirana, Barcelona, 1943
1 ceba (uns 200 g), picada |
|
2 tomàquets (uns 250 g) petits madurs, ratllats |
|
sal
|
|
uns 150 g (aproximadament mig got) de vi blanc sec |
1 gra d'all una mica de julivert 50 g de xocolata unes 15 ametlles torrades 1o 2 borregos (o bé 1 o 2 carquinyolis; o dues o tres galetes quelys; o bé, si no teniu res més, 1 o 2 galetes Maria) sal |
|
200 g de caldo vegetal o d'aigua |
Comentaris
Mmmm! Encara em faràs agafar gust per la cuina!
És un plaer comunicar-vos que la recepta "Conill amb xocolata" surt publicada a la revista "Cuina" del mes de gener (núm. 155), com a guanyadora del concurs de la "Recepta del mes" del mes de desembre. http://www.cuina.cat/ca/contests/la-recepta-del-mes-139.php
Avui hem fet el conill amb xocolata i ens ha agradat molt!
He près nota per fer-lo el dijous i el menjarem diumenge. Moltes gràcies