4 persones
Escalfeu el forn: 200°. |
un dels lloms (uns 400 g) d'una cua de salmó (a la peixateria demaneu que treguin l'espina de la cua i que la parteixin en dos lloms; en guardeu un al congelador per a un altre dia) sal |
|
1 o 1,5 carbassons (uns 400 g) |
|
sal
1/2 gotet (dels de vi) de vi blanc sec (50 g)
un raig d'oli d'oliva verge |
Comentaris
Mmm! A veure quan m´animo a provar-lo... Sembla fàcil.
Muy bueno, se cocina en poco tiempo ahora en verano se agradece. Lo deje reposar fuera del horno y lo servi templado. Te deseo buen verano.
Gràcies pel comentari. Pots provar de fer també el "Salmó al forn amb salsa de iogurt" o el "Salmó amb pomes i salsa d'ametlles". Bon estiu.
Receta muy sana y buenisima
Fàcil i molt bona.