Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
vinagre de Xerès
Amanida d'espinacs amb maduixots i meló
Ingredients:
ceba tendra
espinacs
maduixots
mató
meló cantalup
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pernil ibèric
sal
sèsam torrat
vinagre de Xerès
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Amanida de carbassó amb vinagreta d'alfàbrega i nous
Ingredients:
alfàbrega fresca
carbassó
formatge fresc
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tomàquet cirerol
vinagre de Xerès
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Salses i acompanyaments
Empedrat de mongetes seques amb vinagreta de maduixots
Ingredients:
bacallà dessalat
bonítol en oli d'oliva verge extra
ceba tendra
cibulet
maduixots
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
pebre blanc
pebrot vermell
pomes Fuji
sal
tomàquet cirerol
vinagre de Xerès
Categories:
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats freds
Plats únics
Magret d'ànec amb salsa de taronja
Ingredients:
curaçao vermell
magret d'ànec
maizena
melmelada de taronja
pebre blanc
sal
sucre
taronges
vi blanc sec
vinagre de Xerès
Categories:
Segons
Aviram i conill
Salsa per al xató
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa romesco (o salsa de calçots)
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Sopa freda de romesco amb seitons
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
ceba tendra
enciam
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
seitons
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Verdures i hortalisses
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Segons
Primers
Verat amb vinagreta de nous
Ingredients:
alls tendres
fonoll
nous
sal
tomàquet cirerol
verat (caballa)
vinagre de Xerès
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc