4 persones
• GALIANO, Cristina: "Sólo recetas que salen bien en el microondas" (p. 207), Bubok Editorial, España, 2015
Antelació possible
Podeu fer la salsa tàrtara (procés 1) i preparar el salmó(procés 2) amb antelació. Us quedarà la cocció del peix i la presentació del plat per a l'útim moment.
Acompanyaments possibles
Què és, la salsa tàrtara?
Aplicacions de la salsa tàrtara
3 cullerades d'aigua (45 g)
4 supremes de salmó d'uns 150 g cadascuna (o 4 rodanxes) |
Poseu l'aigua a l'estoig de silicona (o en un altre recipient amb tapa no hermètica aptes per a microones). Poseu la reixeta a l'estoig. Poseu el salmó amb la pell cap avall a sobre de la reixeta. |
sal pebre blanc
herbes provençals seques, o estragó o anet, o una altra herba aromàtica seca |
|
Poseu el salmó a la safata o en els plats individuals on el servireu. Poseu una mica de salsa tàrtara al damunt del peix i, si voleu, una mica al voltant. Podeu acompanyar el plat amb una mica d'escalivada, unes patates al forn o al microones… |
Comentaris