Recobriment per a un pa de pessic d'uns 24 cm de diàmetre
A semblança de crema anglesa que tinc a RC i ajuntant amb alguna cosa de préssec que vaig trobar.
Com fem el pa de pessic?
Amb les quantitats que indica la recepta podem farcir i recobrir el pa de pessic, o només una de les dues coses?
Si volem farcir i recobrir (o si dividim el pastís en tres i volem farcir les 2 capes que obtenim) hem de doblar les quantitats dels ingredients.
Recepta d'aprofitament:
Si estem fent una mona, com la podem decorar?
Hi ha alguna altra recepta cartesiana de farciment o recobriment del pa de pessic d'un pastís d'aniversari o d'una mona de Pasqua?
130 g de llet (pot ser descremada) 25 g de maizena 2 rovells (40 g) [Reserveu les clares per a una altra recepta.] |
|
1 trosset petit de canonet de canyella |
|
Cobriu les dues cares de la capa que heu fet amb la crema, i esteneu-la uniformement (va bé fer servir una llengua de silicona). Si voleu, podeu fer que la crema rellisqui per les parets del pa de pessic. |
|
Amb compte, torneu a unir les dues cares:
|
Conserveu-lo a la nevera. |
Comentaris