4 persones
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Antelació preferible:
Si no en disposeu, ho substituireu per aigua.
Aperitiu o primer plat?
Aprofitament
En aquesta recepta fem servir només els tronxos de la coliflor (uns 500 g).
1 coliflor (uns 1,500 kg); en farem servir només els tronxos (uns 500 g)
[Reservarem les altres parts de la coliflor per a altres receptes.] |
|
Amb un ganivet talleu les flors (uns 400 g) i reserveu-les per fer un cuscús fals de coliflor en una altra ocasió; ara necessitareu només els tronxos. |
|
300 o 350 g de caldo vegetal o de caldo de bullir pasta o d'aigua
(300 o 350 g segons si treballeu amb olla de pressió o no: a l'olla de pressió s'evapora molt menys líquid que a la thermomix.)
1 pessic de pebre blanc
(Si el caldo ja té sal, no caldrà afegir-n'hi; si el caldo no té sal o si feu servir aigua, haureu de posar sal.) |
|
uns 150 g de llet, que pot ser descremada (ajusteu la quantitat de llet al vostre gust) |
Comentaris