Cocinando con Ciencias (consultat el 2019)
Què és el pa de plàtan?
Oi que hi ha una altra recepta cartesiana de pa de plàtan?
Com és que aquest pa de plàtan és dolç i no té sucre?
És apte per a nens petits, aquest pa de plàtan?
Antelació convenient
Recepta d'aprofitament de plàtans massa madurs per menjar
Oi que hi ha d'altres receptes cartesianes d'aprofitament de plàtans molt madurs?
120 g de flocs de civada o de farina de civada
2 plàtans ben madurs 4 ous 1 culleradeta de canyella en pols |
|
1 cullerada de crema d'avellanes una mica de llet |
Poseu la crema d'avellanes en un bol petit i aneu-hi afegint llet i remenant fins a obtenir la textura desitjada (ha de ser una textura que permeti estendre la crema al damunt d'una capa de pomes). Reserveu-ho. |
Escalfeu el forn a 180º. |
30 g de nous sense closca (1/2 grapat), picades grollerament |
|
ametlles torrades o crues, pelades, picades grollerament |
Poseu el motlle al forn calent a 180º: amb l'escalfor de dalt i de baix, 25 min. |
Comentaris