6 persones
(uns 600 g de gelat)
D'on és pròpia, aquesta recepta?
Estri convenient per elaborar aquest gelat
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Antelació necessària
Antelació opcional
Si us voleu saltar el primer pas d'aquest procés, compreu 125 g de farina d'ametlles (ametlla feta pols) en comptes de 125 g d'ametlla sencera.
125 g d'ametlles crues o torrades, pelades
Si compreu les ametlles crues amb pell, per pelar-les, escaldeu-les primer.
[Segons fem servir les ametlles crues o torrades, el gust i el color del gelat seran diferents, però sempre serà bo.] |
|
1/2 L de llet 38 g de sucre canyella en pols ratlladura de pell d'1 llimona |
Repartiu-lo en bols o en copes (és millor si abans heu posat aquests recipients una estona a la nevera o al congelador perquè estiguin freds).
- Transferiu-lo a un tàper o bé repartiu-lo en bols o en copes i poseu-lo al congelador.
o bé
- Repartiu-lo en motlles de silicona de gelat de pal.
|
Comentaris