4 persones (8- 12 farcellets)
Torres en la cocina (consultat el 2018)
Quin és el farciment d'aquests farcellets?
Quin és l'embolcall d'aquests farcellets?
Què és millor? Va a gustos.
Podeu fer tots els farcellets embolcallats amb fulles d'enciam, tots embolcallats amb làmines de paper d'arròs, o fer-ne uns quants de cada.
Canvia gaire la recepta segons triï com a mètode de cocció "tradicional" o "microones?
Quina és l'opció preferible per preparar l'enciam per embolcallar els farcellets (procés 5), tradicional o microones?
Què és el paper d'arròs?
On es poden comprar les làmines de paper d'arròs?
Quants farcellets surten amb aquesta recepta?
Què és la salsa d'anacards?
Antelació necessària
Antelació possible
D'aquesta salsa, hi ha qui n'hi diu beixamel d'anacards perquè té una aparença i una textura semblant a la de la beixamel.
270 g de llet suc de 1/2 llimona gran (40 g) sal pebre blanc |
|
Reserveu la salsa, tapada, a la nevera. |
1/2 alvocat gran (180 g), a dauets
80 g de formatge fresc de cabra, a dauets
1 ceba tendra (150 g), picada
1 pastanaga gran o 2 de petites (175 g), picada amb l'accesori picador de la batedora elèctrica |
|
1,5 cullerades d'oli d'oliva verge extra (21 g)
1/2 cullerada de vinagre de mòdena (7,5 g)
sal pebre blanc |
|
Reserveu el farciment, tapat, a la nevera. |
Si voleu que l'embolcall dels farcellets sigui paper d'arròs, salteu-vos aquest procés.
Com es fa per fer flexibles les fulles d'enciam per tal de poder embolcallar el farciment?
Quina és l'opció preferible, microones o tradicional?
Si heu decicidit que l'embolcall dels farcellets sigui enciam, salteu-vos aquest procés.
Aquest procés és el mateix si feu servir fulles d'enciam com a embolcall dels farcellets que si feu servir fulls de paper d'arròs.
Comentaris