6 persones
Antelació convenient
Ingredients necessaris per al recobriment i el farciment de la coca del iogurt
500 g de xocolata amb el 70% de cacau |
Feu un ou de xocolata i, si voleu, figures planes o corbes de xocolata (i/o piruletes de xocolata). |
3 ous 1 iogurt (125 g) 1 envàs de iogurt ple de sucre
1/2 envàs de iogurt d'oli d'oliva verge extra
1/4 d'envàs de iogurt de licor d'anís
Opcional: ratlladura de pell de llimona (o de taronja)
3 envasos de iogurt plens de farina
10 g de llevat químic, per exemple Royal (una mica més de 1/2 sobret)
3 o 4 pomes Golden (uns 600 g) (Podeu posar-n'hi menys, i fins i tot suprimir-les, però així queda una coca més amorosida.) |
Feu la coca de iogurt. |
Podeu recobrir la superfície de la coca amb una barreja de melmelada de maduixa (o d'alguna altra fruita) i llet, feta amb la batedora elèctrica; amb crema de mató i cacau; amb crema pastissera amb préssec… Podeu obrir el pa de pessic i farcir-lo amb el mateix que heu fet el recobriment; o amb xocolata desfeta al microones diluïda amb una mica de llet o d'aigua… Podeu pintar la superfície lateral del pa de pessic amb el mateix que heu fet el recobriment o el farciment. |
Comentaris