Barregeu una mica la farina i el llevat en un tamisador (o en un bol).
Tamiseu-ho dins del pot que conté la barreja d'ous, iogurt… (o aboqueu-ho del bol al pot directament); mentre va caient la barreja de farina i llevat, aneu remenant la massa del pot (si voleu, amb la batedora elèctrica; millor si ho feu amb l'accessori batedor de clares).
Heu d'aconseguir una massa homogènia.
(Val més remenar a mà o amb la batedora elèctrica?
A gust del consumidor; però si es fa a mà, s'ha de tenir cura que no quedin grumolls.)
(Val la pena tamisar la farina?
En tamisar la farina fem que s'airegi i, en principi, això ha de fer que la coca surti més esponjosa.)
(Val la pena anar remenant a mesura que aboquem la barreja de farina i llevat? No es pot abocar primer la barreja i després remenar?
-
Si remenem amb la batedora elèctrica: si aboquem tota la farina i després batem, és fàcil que se'ns produeixi una polseguera de farina; si anem abocant la farina a mesura que remenem, evitem la polseguera.
-
Si remenem a mà: si aboquem tota la farina i després batem, ens serà més difícil desfer els grumolls que si anem abocant la farina a mesura que remenem.)
Comentaris
També queda molt bé si hi afegeixes platan tallat a trossos a la poma! I amb trossets de xocolata també és molt bo.
Ho provarem. I si ens agrada, ho afegirem a la recepta, sens dubte. Gràcies pel suggeriment.
Hola! Tinc un dupte el forn a 180° d’ acord però Possar el foc de dalt i el de baix , jo només he posat el forn de baix, perquè el de dalt no pot fer qu’ el Pastís no pogui pujar tant? El meu forn es un Balay. Gràcies!
Mercè, el manual del meu forn recomana escalfor de dalt i de baix per al pa de pessic. I no crec que això canviï d'un forn a un altre.