4 persones
• CARPINELL, Eladia; CARPINELL, Carmen: “Carmencita o La Buena Cocinera” (p. 147), Editorial Eugenio Subirana, Barcelona, 1943
Escalfeu el forn a 180° amb l'escalfor de dalt i de baix.. |
3 tomàquets madurs (300- 350 g), a rodanxes fines 1 gra d'all (4 g), picat 1 grapat de fulles de julivert (uns 10 g), picades
15 olives negres sense pinyol (uns 50 g), a rodanxes
1 grapat de pinyons (uns 15 g) 16 tàperes |
|
4 talls de bacallà (uns 500 g)
1,5 cullerades d'oli d'oliva verge extra (uns 15 g) |
|
150 g d'aigua |
El suc que heu obtingut és molt bo, però segurament és molt líquid. Si us agrada tenir una salsa més espessa, continueu la recepta fent aquest procés.
1 cullerada de farina (15 g) |
|
Comentaris
És una manera molt bona de preparar el bacallà. Avui en lloc d,aigua hi he posat un raig de cervesa perque no tenia vi blanc obert i ha quedat mo,t bo.