Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
olives negres
Amanida de cuscús
Ingredients:
caldo vegetal
ceba tendra
cogombre
cuscús
menta fresca
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebrot verd
pebrot vermell
pinyons
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Plats freds
Amanida de llenties amb mongeta tendra
Ingredients:
all
ceba
llenties pardines
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
olives negres
pastanaga
sal
Categories:
Llegums
Plats freds
Primers
Amanida niçoise
Ingredients:
ceba tendra
llimona
mongeta tendra
mostassa
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
patates
pebrot vermell
sal
tomàquet d'amanir
tonyina en oli d'oliva verge extra
Categories:
Plats freds
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats únics
Bacallà argentí
Ingredients:
all
bacallà dessalat
ceba
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pinyons
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Base de patates amb hortalisses i sardines
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farigola
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pinyons
sal
sardines
tàperes
tomàquet cirerol
Categories:
Patates
Verdures i hortalisses
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Braç de gitano de patata
Ingredients:
albercocs
all
ametlles torrades
ceba
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
sucre
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats freds
Caponata
Ingredients:
albergínia
anxoves
api
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pebrot vermell
pinyons
sal
sucre moreno
tàperes
tomàquet madur
vinagre de vi negre
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Coca de pa de pessic amb hortalisses al pesto
Ingredients:
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farina
formatge d'ovella tendre
formatge parmesà
llevat químic
maizena
mel
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Crema de cigrons amb salsa de pebrot vermell i pasta d'olives
Ingredients:
bicarbonat
cigrons secs
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
pebrot vermell
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Llegums
Sopes i cremes
Plats freds
Empedrat de cigrons o de mongetes seques
Ingredients:
bacallà dessalat
bicarbonat
ceba tendra
cigrons secs
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
sal
tomàquet d'amanir
tonyina en oli d'oliva verge extra
Categories:
Llegums
Verdures i hortalisses
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Esqueixada de bacallà
Ingredients:
bacallà dessalat
ceba tendra
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
tomàquet d'amanir
tomàquet madur
tonyina en oli d'oliva verge extra
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Verdures i hortalisses
Plats únics
Galetes salades amb olives i pebre
Ingredients:
ceba deshidratada
farina fluixa
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
sal
sal grossa
Categories:
Per picar
Llobarro a la provençal
Ingredients:
farigola
llobarro
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Olivada d’olives negres
Ingredients:
all
anxoves
farigola
llimona
oli d'oliva verge extra
olives negres
tàperes
Categories:
Salses i acompanyaments
Pasta a la puttanesca
Ingredients:
all
anxoves
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
orenga
pasta
pebre vermell dolç
ruca
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta