4 persones
• GÓMEZ, Dolors: "La paella pel mànec" (p. 79), Viena- Milfulls, Barcelona, 2004
• HAZAN, Giuliano: "La pasta clásica”" (p. 58), Ediciones Primera Plana S.A., Barcelona, 1999
Ellie Krieger recipes (consultat el 2014)
Un cop tingueu feta la pasta d'olives, anxoves, julivert i orenga (procés 1) i tingueu el tomàquet ratllat i la ruca a trossets (part del Procés 2), ja podeu anar fent la pasta (procés 3) a la vegada que continueu fent la salsa (procés 2). Penseu que convé abocar la pasta a la cassola de la salsa de seguida que la pasta estigui cuita (si deixem reposar la pasta en l'aigua de cocció quedarà massa feta i si la deixem reposar a l'escorredora, s'enganxarà).
En aquesta salsa no hi posem sal perquè amb els ingredients que té ja no cal.
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (10 g)
2 grans d'all (8 g), picats |
|
2 cullerades de tàperes (alcaparras en castellà) escorregudes del suc (uns 30 g)
|
|
1/2 culleradeta de cafè de pebre vermell
400 g de tomàquet madur, molt triturat amb l'accessori picador de la batedora elèctrica o bé ratllat |
|
100 g de ruca (rúcula en castellà), a trossets |
Un cop fet aquest procés, s'ha de fer de seguida el següent "Cocció de la pasta amb la salsa".
Comentaris