Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
orenga
Bastons de carbassó al forn amb formatge i all
Ingredients:
all
carbassó
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Salses i acompanyaments
Clafoutis de pèsols
Ingredients:
all
ametlla crua
farina integral
llet
orenga
ous (63-73 g)
pebre blanc
pèsols congelats
sal
Categories:
Verdures i hortalisses
Ous
Plats únics
Col llombarda amb pomes, panses i pinyons
Ingredients:
all
api
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
col llombarda
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
panses
pebre blanc
pinyons
pomes Golden
sal
vi ranci
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coquetes de carbassa
Ingredients:
carbassa
ceba tendra
clara d’ou
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
pipes de gira-sol
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Gratinat de mongetes vermelles i tomàquet
Ingredients:
albergínia
all
ceba
comí
formatge parmesà
mongetes seques vermelles
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
pebrot vermell
sal
tomàquet madur
Categories:
Plats únics
Llegums
Verdures i hortalisses
Llaminera de porc amb melmelada de pebrot
Ingredients:
avellanes torrades
bròquil
caldo de pollastre
melmelada de pebrot
oli d'oliva verge extra
orenga
porc
romaní
sal
Categories:
Segons
Carn
Macarrons gratinats amb salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
formatge emmental
llorer
macarrons
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Mandonguilles de carbassó
Ingredients:
all
caldo vegetal
carbassó
ceba
farina de galeta
formatge emmental
oli d'oliva verge extra
orenga
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Panets d'ametlla i formatge
Ingredients:
ametlla crua pelada
formatge emmental
llet sencera
llevat químic
orenga
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
Categories:
Pans
Pasta a la puttanesca
Ingredients:
all
anxoves
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
orenga
pasta
pebre vermell dolç
ruca
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Pasta amb salsa de pera i gorgonzola
Ingredients:
formatge gorgonzola
llet
orenga
pasta
peres
Categories:
Primers
Pasta
Pizza falsa de carbassó amb base de moniato
Ingredients:
alfàbrega fresca
carbassó
ceba tendra
formatge emmental
moniato
nou moscada
oli d'oliva verge extra
orenga
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
sal
tomàquet cirerol
xampinyons
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Pizzetes falses amb base de carbassó
Ingredients:
alfàbrega
carbassó
mozzarella
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn