4 panets
Juan Llorca (consultat el 2020)
mirar
https://www.recetario.es/masas-y-reposteria-recetas/pan-de-almendras-y-queso-sin-gluten/9ljmv6e2-e890c-316290-88c8b-ekut0z9p
https://canalcocina.es/receta/pan-brioche-de-almendras-queso
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Podem abreujar la recepta?
Us podeu estalviar aquest procés si disposeu de 180 g de formatge emmental ratllat.
Us podeu estalviar aquest procés si compreu directament 250 g d'ametlla en pols.
250 g d'ametlla crua pelada [Podeu comprar l'ametlla crua amb pell, però us donarà mes feina: abans de triturar-la haureu d'escaldar-la i pelar-la (heu d'obtenir-ne 250 g un cop pelada.)] |
|
Deixeu reposar la bola de massa a la nevera: 20 min. |
Escalfeu el forn a 175º. |
Folreu una placa o safata de forn amb paper vegetal (si la safata és antiadherent, no caldrà). |
Comentaris
Ràpids i bons