uns 800 g de salsa de tomàquet
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 372), Columna Edicions, Barcelona, 2006
• MIRALPEIX, Assumpta: "Prepara tus menús para toda la semana" (p. 80 i 81), Ediciones de Bolsillo, Barcelona, 2002
• ORTEGA, Simone: "1080 recetas de cocina" (n. 63), Alianza Editorial, Madrid, 1985
• GALIANO, Cristina: "Mis mejores recetas con Thermomix 31" (p. 129), Espasa, Barcelona, 2012
• THERMOMIX: "Imprescindible Thermomix TM 31" (p. 98), Thermomix, 2006
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Conservació:
Comentaris
Moltes gràcies per les teves receptes. Tot i que no m'havia fet amiga de la teva pàgina ja l'havia visitada alguna vegada i he fet el salmó amb iogurt (molt bo per cert). M'agrada molt que posis la recepta de la salsa de tomata perquè és molt senzilla de fer i crec que és completament diferent de la salsa de tomata de pot (no la suporto). Jo també en faig de més i així en tinc per altres vegades, però també he de dir que quan la congelo i descongelo no m'acaba de fer el pes. Per cert, jo que sóc molt llepafils ratllo les tomates (i llenço la pell) perquè si les trossejo em molesta la pell i si en faig puré queda massa líquid pel meu gust.
Gràcies a tu per seguir-les. A mi em queda bé, la salsa de tomàquet, quan la descongelo. Si no vols pells, una opció és ratllar els tomàquets, òbviament, però si has de ratllar gaires tomàquets, és més lent.