Pa de pessic de xocolata al microones

Material obligatori

Microones

3-4 persones

Ingredients

  • 15 g cacau en pols
  • 25 g farina
  • 1 sobre (16 g) llevat químic
  • 35 g (3,5 cullerades) oli d'oliva verge extra
  • 2 unitats ous (63-73 g)
  • 55 g sucre
  • Categories

  • Postres
  • Aquest pa de pessic potser queda una mica espès, però hem de valorar que el fem en un no res. Queda molt bé sucat en llet, sucat en vi o com a acompanyant d'un gelat i/o de fruita.

    Variant del pa de pessic de xocolata al microones

    Elaboració de la massa

    25 g de farina

    55 g de sucre

    15 g de cacau en pols

    ous

    35 g d'oli d'oliva verge extra (3,5 cullerades)

    1 sobre de llevat químic (16 g) 

    Poseu-ho tot en el got de la batedora elèctrica i barregeu-ho (vigileu que no quedi, en el fons  o a la paret del got, algun tros on no hagi arribat la batedora; si cal, feu servir una espàtula o una cullera).

    Preparació del motlle de pa de pessic

    Aboqueu la barreja en un motlle de plumcake de silicona d'uns  23 cm x 10 cm de base i d'uns 6 cm de fondària (unteu-lo d'oli primer si és la primera vegada que el feu servir).

    Cocció del pa de pessic al microones

    Poseu el motlle al microones: a potència màxima2 min (ha de quedar cuit però humit).

    Presentació

    Desemmotlleu el pa de pessic (la part més humida, que és la de sobre, quedarà a sota).

    Comentaris