4 persones
• MIRALPEIX, Assumpta: "Aprendre de cuinar" (p. 296), Eumo Editorial, Vic, 2000
Temperatura de servei
Substitució d'ingredients possible
Antelació possible
20-24 seitons (podeu substuir el seitons per sardines)
[Si voleu, podeu comprar més seitons, netejar-los tots i congelar els que no us facin falta ara, de manera que quan vulgueu fer la recepta en una altra ocasió només us caldrà descongelar-los, arrebossar-los i fregir-los.] |
Netegeu-los, obriu-los, traieu-hi l’espina (reserveu les espines per fer la recepta "Espines de sardina cruixents") i deixeu que s'escorrin. Si voleu, podeu separar els 2 filets de cada seitó (si no és que ja se us han separat sense voler); si ho feu, retireu la mica d'espines que hi ha a la línia de separació dels dos filets.
|
50 g de farina 100 g d'aigua |
|
2 grans d'all, picats
1 grapadet de fulles de julivert, rentades, escorregudes i picades |
oli d'oliva verge extra (prou oli perquè cobreixi els seitons que voleu fregir a cada tungada, que no han de ser gaires perquè refredarien l'oli) |
|
Comentaris
Mol vons