6 persones
• ESCOLA DE LA DONA (Taller impartit per Assumpta Miralpeix): “Les fruites a la cuina” (p. 29), Diputació de Barcelona, Barcelona, 2014-2015
Mètode preferible: tradicional o thermomix?
Variacions de la recepta
Conservació
100 g de sucre
80 g d'oli d'oliva verge extra (o de mantega estovada) |
|
3 ous |
|
30 g d'ametlla crua en pols
o bé
o bé
|
|
150 g de farina
10 g de llevat químic (per exemple Royal |
|
20 g de Kirsch |
Escalfeu el forn a 180º. |
unes gotes d'oli d'oliva verge extra (només si el motlle no és de silicona, o si és de silicona i és la primera vegada que el feu servir) |
|
500 g de cireres, rentades, treta la cua i espinyolades (podeu espinyolar-les amb un espinyolador de cireres) [És millor que les cireres siguin una mica grans; si són petites, la majoria quedaran enfonsades un cop cuit el pastís.] |
Comentaris