Escalfeu el forn a 200º amb l'escalfor de dalt i de baix. |
1 llom d'uns 400 g d'una cua de lluç (demaneu el peixater que us tregui l'espina d'una cua de lluç d'uns 800 g i que us separi els dos lloms; podeu congelar el llom que no fareu servir)
sal |
Poseu el llom en una safata de forn. Saleu-ho. |
2 taronges (en farem servir el suc: uns100 g) |
Espremeu les taronges i aboqueu el suc a sobre del peix. |
200 ml de cava sec (una ampolla de les petites) |
|
1 taronja |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge (10 g) 1 cullerada de farina (20 g) |
|
un pessic de sal |
|
Comentaris
Això te una pinta boníssima!!!! Ho Provaré
A mi que no m´agrada gaire el peix, m´ha semblat que ha d´estar boníssim!!
Doncs vinga! Prova´l! No costa gens de fer!
Ho he provat i queda fenomenal . I és molt facil de fer.
Nos ha gustado mucho, aunque la salsa me ha salido menos espesa que la de la foto.