uns 250 g de galetes (unes 20 galetes)
Fundació Alícia (consultat el 2017)
Pediatria (consultat el 2017)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Com és que aquestes galetes no tenen sucre?
Són aptes per a nens petits, les galetes de civada i plàtan?
Recepta d'aprofitament de plàtans massa madurs per menjar
Oi que hi ha d'altres receptes cartesianes d'aprofitament de plàtans molt madurs?
Obtindrem uns 400 g de massa.
170 g de plàtan madur, a trossos (1,5- 2 unitats)
Opcional: 1/2- 1 culleradeta de pasta concentrada de vainilla o bé 1 culleradeta de vainillina o bé 1 beina de vainilla oberta per la meitat en sentit longitudinal i extretes les llavors
|
|
92 g d'oli d'oliva verge extra (100 mL) |
|
30 g de farina, que pot ser integral
1,5 g de llevat químic (1/2 culleradeta de cafè)
Opcional: canyella en pols |
|
100 g de flocs de civada |
|
No deixeu de fer les galetes perquè no disposeu del temps de repòs! El repòs no és imprescindible.
Deixeu reposar la massa, tapada, a la nevera: uns 15 min (si no teniu aquest temps, salteu-vos el repòs; no és imprescindible); si voleu, podeu deixar-la a la nevera més temps, fins i tot fins l'endemà. |
Escalfeu el forn a 170º. |
Comentaris