4 persones
Cuina x solters (consultat el 2013)
Què és la crema d'ametlles, que fem servir per elaborar la salsa d'ametlles (procés 5)?
Antelació possible
un raig d'oli d'oliva verge extra |
|
Si penseu que en el moment de servir els plats la poma i el salmó s'hauran refredat, escalfeu una miqueta el forn per poder-los temperar en un moment abans de servir. |
100 g de vi ranci o de conyac |
|
2 cullerades (30 g) de crema d'ametlles sense sucre (també se'n diu "pasta d'ametlles" o "mantega d'ametlles") [Si no en teniu, podeu fer servir llet d'ametlles sense sucre, però en aquest cas no hi haureu d'afegir gens d'aigua o quasi gens.] sal |
Afegiu-ho a la paella juntament amb el SUC que ha deixat anar la poma quan l'heu cuit al microones, i remeneu per lligar la salsa; quan vegeu que s'espesseix una mica, afegiu-hi aigua, i seguiu remenant; si veieu que torna a espessir massa, repetiu el procés; fins que obtingueu una textura de salsa. |
Si la poma i el salmó s'han refredat una mica, tempereu-los: poseu la cassola o els plats individuals al forn calent però apagat, 1 min. |
Comentaris