4 persones
• DOMÈNECH, Ignasi: “La Teca” (p. 91), Edicions Març 80, Barcelona, 1980
• FÀBREGA, Jaume: "La cuina marinera de la Costa Brava" (p.101), Farell Editors, Sant Vicenç de Castellet (Barcelona) 2013
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 356), Columna Edicions, Barcelona, 2006
Antelació preferible:
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (10 g)
3 grans d'all (12 g), picats
[Si teniu thermomix, per picar els alls, poseu-los al got pelats i feu el següent:
|
|
4 o 5 cebes (800-1000 g), picades
[Si teniu thermomix, per picar-les, sense rentar el got, poseu-hi les cebes pelades i tallades a trossos d'aproximadament la mateixa mida i feu el següent
|
|
1 tomàquet madur (150 g), ratllat
[Si teniu thermomix, per ratllar-lo, sense rentar el got, poseu-hi el tomàquet rentat i tallat a trossos d'aproximadament la mateixa mida i feu el següent
|
Comentaris