4 persones
• CARBÓ, Mireia: "La cuina que no amoina" (p. 48), Viena Edicions, Barcelona, 2004
• MIRALPEIX, Assumpta: "Aprendre de cuinar" (p. 179), Eumo Editorial, Vic, 2000
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (10 g) 1 gra d'all (4 g), picat
|
|
1 ceba (200-250 g), picada |
|
2 tomàquets madurs (200 g), ratllats
O bé 1 cullerada de pebre vermell |
Comentaris
Que sabeu si es pot congelar un cop fet?
He congelat moltes vegades mongetes seques cuites, amb el suc de cocció i sense el suc de cocció. També he congelat moltes vegades mongetes seques guisades (amb alguna salsa). Però concretament per a aquesta recepta no he provat la congelació i no sé com poden quedar les cloïsses. Ho provaré.
Pel que m’han dit, la sal és millor podar-li al final perquè nones trenqui la pell.
Sí, hi ha qui ho diu. Però no estic segura que sigui cert. Jo, de vegades poso la sal abans i, de vegades, després.