Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
cloïsses
Fideuà/ Rossejat de fideus
Ingredients:
all
calamars
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de peix (o fumet)
cloïsses
escamarlans
fideus fins
gambes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
safrà
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Primers
Pasta
Plats únics
Lluç a la basca
Ingredients:
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pèsols congelats
sal
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Mongetes seques amb cloïsses
Ingredients:
all
ametlles torrades
ceba
cloïsses
llorer
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Turbot amb salsa verda
Ingredients:
all
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
sal
turbot
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc