uns 500 g
Vitónica (consultat el 2018)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Hi ha alguna altra recepta cartesiana de crema de cacau per untar?
Quina recepta cartesiana de crema de cacau amb avellanes és més bona?
Podeu saltar-vos aquest procés si disposeu de 200 g de crema d'avellanes.
50 g de cacau en pols
50 g de dàtils Medjool (3 unitats); el pes és un cop espinyolats [Si feu servir una altra classe de dàtils, tingueu en compte que seran més petits i que endolciran menys i que, per tant, n'heu de posar més quantitat.]
1/2 culleradeta de pasta concentrada de vainilla o bé les llavors d'1/4 beina de vainilla
225 g de llet sencera |
Aboqueu la crema d'avellanes al got de la batedora elèctrica. Afegiu-hi el cacau, els dàtils, la vainilla i la llet i tritureu-ho tot fins que obtingueu la textura de crema; comproveu que els dàtils han quedat totalment triturats i, en cas contrari, torneu a posar la batedora en marxa una estona més. [Si el bol del vostre accessori picador és prou gran, podeu fer-ho tot directament amb aquest aparell; així us estalvieu d'haver d'abocar la crema d'avellanes en el got de la batedora i tindreu un recipient menys per rentar.] Afegiu-ho tot al got de la thermomix, on teniu la crema d'avellanes, i, per triturar-ho tot, programeu: v=5-10, fins que obtingueu la textura de crema (pareu la màquina si noteu que les ganivetes deixen de fer servei, baixeu les restes que hi ha a les parets del got i engegueu la màquina altra vegada). Comproveu que els dàtils han quedat totalment triturats i, en cas contrari, torneu a posar el robot en marxa una estona més. |
Comentaris