4- 8 persones (8 barques d'albergínia)
• MIRALPEIX, Assumpta: "Cocina eco" (p. 165), Grijalbo, Barcelona, 2018
Per a quantes persones és aquesta recepta?
Canvis possibles a la recepta
Antelació possible
Podem fer quasi tota la recepta amb antelació.
Escalfeu el forn a 200º. |
4 albergínies allargades, rentades, eixugades, tallada la cua i obertes longitudinalment
8 rajolins d'oli d'oliva verge extra (1 rajolí per a cada barca) |
|
Deixeu que les barques d'albergínia es temperin fora del forn. |
60 g de pinyons |
|
Us podeu estalviar aquest procés si disposeu de 135 g de sofregit de ceba, que podeu tenir guardat a la nevera o al congelador.
Us podeu estalviar aquest procés si disposeu de 540 g d'arròs integral cuit, que podeu tenir guardat a la nevera o al congelador.
200 g d'arròs integral
sal pebre blanc
400 g de caldo vegetal (o d'aigua) [g de líquid = 2 x g d'arròs] |
|
Comentaris