CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR (Taller impartit per Maria Alcolado): "Tasta l'hivern: Fruites deshidratades", Barcelona, 2018
Mètode preferit per fer l'amanida de col llombarda i fonoll (procés 1), tradicional o thermomix?
Antelació recomanable
Amanida de primavera, estiu, tardor o hivern?
115 g de bulb de fonoll (un tros de bulb), rentat, a trossos
350 g de col llombarda (un tros de col), rentada, a trossos |
|
36 g d'oli d'oliva verge extra (2,5 cullerades)
20 g de vinagre de poma (una mica més d'1 cullerada) o bé
10 g de xarop d'atzavara (2 culleradetes) o bé
7 g de sal (1,5 culleradetes) pebre blanc |
|
1 taronja 1 taronja sanguina
o bé
|
|
25 g de panses (1 grapat) |
Aquest procés s'ha de fer en el moment de servir per tal que la fruita seca estigui cruixent.
50 g d'avellanes torrades (2 grapats), trossejades o bé
(Si voleu, podeu trossejar les avellanes picant-les grollerament amb l'accessori picador de la batedora elèctrica o amb la thermomix.) |
Comentaris