20- 25 croquetes
So vegan (consultat el 2022)
Antelació optativa
(processos 1 a 4) amb antelació (fins a la vigília).
A continuació, deixeu reposar la massa a la nevera (porcés 5), si voleu fins a l'endemà.
350 g de cols de brussel·les
|
|
20 g d'aigua (2 cullerades no plenes) |
|
200 g de ceba, pelada, rentada i picada
30 g d'aigua (3 cullerades no plenes)
10 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada no plena) |
|
4 grans d'all (16 g), picats
1 culleradeta de cafè de pebre vermell dolç |
sal pebre blanc |
|
Us podeu saltar aquest procés, però va bé fer-lo.
Cobriu la massa amb film transparent a pell (és a dir amb el film en contacte amb la superfície de la massa). |
|
Reserveu-la a la nevera, com a mínim 1/2 h (pot ser fins a 24 h). |
Escalfeu el forn a 180º. |
un rajolí d'oli d'oliva verge extra (només si no feu servir paper de forn |
|
Acompanyaments possibles per a les croquetes:
|
Comentaris