2 persones
• LÉKUÉ; FUNDACIÓ ALÍCIA: "La guia de Lékué" (p. 87), Penguin Random House Grupo Editorial, S.A.U, Barcelona, 2017
Temperatura de servei
Antelació necessària
Antelació opcional
Quedarà només la cocció de la sípia (pas 2 del procés 3) i la preparació del plat (procés 5) per a l'últim moment.
Aquest plat se serveix com a segon. Li podem donar una altra sortida?
2 sípies, senceres Demaneu a la peixateria que us les netegin.
[Farem servir la bossa de la sípia i, si voleu, les aletes i les potes. No farem servir la “salsa” (o melsa) ni la tinta per a aquesta recepta, però, si voleu, podeu demanar que us ho reservin i ho podeu congelar per a una altra ocasió.] |
Acabeu de netejar les sípies; deixeu la bossa de cada sípia sencera, les potes i les aletes, també (si se us trenquen no passa res). Escorreu-ho i reserveu-ho. [Si creieu que en teniu prou amb les bosses, podeu reservar les potes i les aletes per a una altra ocasió.] |
1 ceba tendra, picada
1 branca d'api (sense les fulles), picada
1 pastanaga, ratllada o picada (Podeu picar-la amb l'accessori picador de la batedora elèctrica.)
2 raves, a làmines fines (Podeu fer les làmines amb un pelador de tomàquets.)
|
40 g d'aigua (4 cullerades no plenes) |
|
Comentaris