Mètode preferible per escalivar pebrots: al forn o al microones?
A Receptes Cartesianes hi ha dues receptes per "escalivar" pebrots:
Indubtablement, els pebrots s'han d'escalivar al forn; al microones podem obtenir uns pebrots bons, però no són els pebrots escalivats que obtenim amb el forn. Ara bé, si necessiteu escalivar un pebrot i teniu pressa o si, encara que no tingueu pressa, no voleu encendre el forn per un sol pebrot, o si els voleu per fer una salsa, podeu fer servir el microones. Òbviament, no obtindreu les mateixes aromes que al forn, però el resultat serà prou satisfactori i, segons per a quina preparació vulgueu fer servir el pebrot, ni tant sols notareu la diferència.
Com podem fer servir els pebrots escalivats al microones?
Deixeu refredar el pebrot dins de l'estoig o del recipient que hagueu fet servir per coure'l, tapat, fins que no cremi. |
Traieu la pell i les llavors del pebrot (si penseu triturar el pebrot amb la thermomix per fer una salsa -salsa de pebrot vermell amb beixamel, salsa de pebrot vermell amb fruita seca o salsa de pebrot vermell amb iogurt- no cal que el peleu; si el penseu triturar amb batedora elèctrica l'heu de pelar perquè si no ho feu es notaran les pelletes). |
sal oli d'oliva verge extra |
Feu tires del pebrot i amaniu-les amb oli i sal. |
Comentaris