1 ou de 12 cm d'altura i 3 ous de 5 cm d'altura
(sobrarà xocolata per fer figures planes o corbes i piruletes)
Callebaut (consultat el 2016)
Gadgets&Cuina (consultat el 2016)
Gastronomía&Cía (consultat el 2016)
The kitchn (consultat el 2016)
Estris necessaris
Aprofitament
Fosa de la xocolata
Temperament de la xocolata
Temperament de la xocolata per sembra
Un cop temperada la xocolata, mentre la fem servir
Feu els tres passos anteriors amb un altre motllo de 1/2 ou de xocolata. |
|
Feu una segona capa en els dos motllos, fent exactament el mateix que per a la primera capa i ho deixeu refredar a temperatura ambient, cap per avall a sobre del paper vegetal, una hora o dues, o millor fins l'endemà. |
Podeu posar els ous de xocolata al damunt d'una mona de Pasqua (també podeu guarnir la mona amb figures i piruletes de xocolata. |
Comentaris