6 persones
Gastronomía & Cía (consultat el 2014)
Podeu presentar aquestes postres com un pastís (tot i que no té ni farina ni mantega ni oli), com bombons o fins i tot com a porcions de torró de xocolata.
Antelació optativa:
Escalfeu el forn a 200º. |
4 ous 100 g de sucre |
|
250 gde mató |
|
100 g d'ametlla crua en pols (també se'n diu "farina d'ametlla")
o bé
|
180 g de xocolata fondant amb un mínim del 70% de cacau |
|
1 rajolí d'oli d'oliva verge extra |
|
Poseu el motllo al forn calent a 200º: amb l'escalfor de dalt i de baix, 20 min. Comproveu la cocció (la massa ha d'estar quallada): punxeu el pastís amb una forquilla i comproveu que surti neta; si surt mullada, deixeu el motlle 5 min més al forn. |
Comentaris
Boníssim!