4 persones
Què és el cuscús fals de coliflor?
D'on va sorgir la idea de fer cuscús fals de coliflor?
Quantitats dels ingredients de la recepta
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
Antelació convenient i quasi necessària
Antelació optativa
Per rentabilitzar la feina
Variant de la recepta
Aprofitament
En aquesta recepta fem servir només les flors de la coliflor (uns 400 g).
1 coliflor (uns 1,500 kg); en farem servir només les flors (uns 400 g)
[Reservarem les altres parts de la coliflor per a altres receptes.] |
|
Amb un ganivet talleu les flors (uns 400 g), que és el que necessitareu ara (si agafeu una mica de tronxo no passa res); reserveu els tronxos (uns 500 g) per fer una crema de tronxos de coliflor en una altra ocasió. |
|
Podeu estalviar-vos aquest procés si disposeu d'uns 150 g de sofregit de ceba que podeu tenir reservat a la nevera o al congelador.
300 g de xampinyons |
Comentaris