Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
mantega
Brioix (opció 1)
Ingredients:
aigua de flor de taronger
farina blanca de força
llet
llevat de forner sec en pols
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
rom
sal
sucre
Categories:
Postres
Brioix (opció 2)
Ingredients:
farina blanca de força
farina panificable
llet
llevat de forner fresc
llimona
mantega
ous (63-73 g)
sal
sucre
Categories:
Postres
Coca de Sant Joan
Ingredients:
aigua de flor de taronger
anís (licor)
canyella en pols
crema pastissera
farina blanca de força
fruita confitada
llevat de forner fresc
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
sucre perlat
Categories:
Postres
Coques
Pasta brisa
Ingredients:
farina
mantega
sal
Categories:
Masses i pans
Pastís semifred de mango i plàtan
Ingredients:
galetes Digestive
gelatina
iogurt
llimona
mango
mantega
nata liquida de muntar (mínim 35,1% de matèria grassa)
plàtan
sucre
Categories:
Postres
Tortell de Reis (tortell de massapà). Opció 1
Ingredients:
aigua de flor de taronger
ametlla crua
farina blanca de força
fruita confitada
llet
llevat de forner fresc
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
rom
sal
sucre
sucre perlat
Categories:
Postres
Tortell de Reis (tortell de massapà). Opció 2
Ingredients:
aigua de flor de taronger
ametlla crua
anís (licor)
canyella en pols
farina blanca de força
fruita confitada
llevat de forner sec en pols
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
sucre
sucre perlat
Categories:
Postres