10 persones
Thermorecetas (consultat el 2013)
Podeu substituir el mango per maduixes, préssec, caquis… Si feu servir maduixes, augmenteu una mica la quantitat de sucre (les maduixes són una mica àcides).
Material necessari:
Motllo desmotllable (per exemple, rodó de 23 cm de diàmetre).
Antelació preferible:
És millor fer aquest pastís la vigília; o bé fer els processos de l'1 al 4 la vigília i deixar el procés 5 ("Elaboració de la capa superior") per al mateix dia, almenys 2 hores abans de servir-lo.
Antelació obligatòria:
. Un cop fet el procés 3 ("Elaboració de la capa del mig. 1a part"), abans de fer el procés 4 ("Elaboració de la capa del mig. 2a part"), s’ha d’esperar un mínim de 4 h.
. Un cop fet tot, abans de poder servir el pastís s’ha d’esperar un mínim de 2 h.
Conservació:
Si us en sobra, el podeu congelar. Per consumir-lo un cop congelat, traieu-lo del congelador i poseu-lo a la nevera, com a mínim 12 hores.
8 fulls de gelatina (de fet, en necessitarem 9; el novè el reservem per a la decoració) |
|
400 g de polpa de mango (1 mango i mig aproximadament) (o de maduixes, o de préssec o de caqui…) 200 g de plàtan madur (uns 2 plàtans) 100 g de sucre el suc de ½ llimona (30 g) |
|
Deixeu refredar a
temperatura ambient. |
1 iogurt natural (125 g) |
|
S'ha de fer un cop passades com a mínim 4 hores de l'elaboració de la capa del mig.
1 full de gelatina |
|
Ho deixeu temperar. |
|
Comentaris
Qué buena pinta, lo voy a hacer!!