4 persones (uns 450 g)
Què és el mutabal?
Aperitiu, primer plat, segon plat o postres?
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
Antelació recomanable
Antelació optativa
Podeu saltar-vos aquest procés si disposeu de 400 g de carn d'albergínia escalivada.
2 o 3 albergínies (necessitarem 400 g de carn d'albergínia escalivada)
(Val la pena que, ja que enceneu el forn, l'ompliu i escaliveu més albergínies o algun pebrot, patates, cebes, tomàquets o alls.) |
Escaliveu-les i peleu-les. |
1/2 gra d'all pelat (2 g)
50 g de tahina
20 g (1 cullerada no plena) de suc de llimona
1 culleradeta de les de cafè de comí
27 g d'oli d'oliva verge extra (2 cullerades)
pebre blanc
3 g de sal (1 culleradeta de cafè no plena) |
|
Rectifiqueu del condiment que us interessi. Rectifiqueu del condiment que us interessi. |
Comentaris