4 persones
Fundació Alícia. Receptes amb sardina p 10 (consultat el 2017)
Què és el guacamole amb sardina?
Aperitiu, primer plat, segon plat o postres?
Ingredient preferible, sardina fresca o sardina de llauna?
Mètode de cocció preferible de la sardina si optem per sardina fresca, tradicional o microones?
Antelació recomanable
Antelació opcional
Temperatura de servei:
Si feu servir sardines de llauna, salteu-vos aquest procés.
120 g d'alvocat
|
|
100 g de tomàquet madur, a dauets petits 80- 100 g de ceba tendra, picada |
|
unes gotes de suc de llimona un rajolí d'oli d'oliva verge extra sal pebre unes fulles de coriandre (en castellà, "cilantro"), picades o bé de julivert |
1 pastanaga (uns 175 g), tallada a bastonets
1 poma (uns 200 g), tallada a bastonets
8 torradetes o bé 8 bastonets de pa petits |
Comentaris