4 persones
Eroski Consumer (consultat el 2013)
1 cullerada de suc de llimona (o de vinagre de vi negre) 3 cullerades d'oli d'oliva verge 1 culeradeta de mostassa 1 pessic de sal |
Bateu-ho en un bol (podeu fer-ho amb una forquilla, però va més bé fer-ho amb un batedor per escumar la llet). |
Comentaris
Molt interesant. Sempre va bé la confirmació d'una experta, de com elaborar una senzilla vinagreta. Vaig a posar les llenties en remull i per fi faré una recepta cartesiana. Guai!!! M'agraden perquè són comestibles, no quadres de menjar!
Pilar, les llenties pardines, no cal posar-les en remull. De manera que, si vols, et pots posar-les a fer ara mateix.
Segur que la faré però hi afegiré o pasta o arròs o blat de moro. La proteina completa és llegum + hidrats de carboni (això ens ho diuen a la dieta). Les nostres àvies ja feien arròs amb llenties...