4 persones (uns 500 g)
• Juan Llorca (consultat el 2017)
Què és el paté de remolatxa, cigrons, pistatxos i alvocat?
Aperitiu, primer plat, segon plat o postres?
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei:
Antelació necessària:
Antelació optativa:
Remull i cocció dels cigrons (processos 1 i 2):
Cocció de la remolatxa (procés 3):
Conservació:
Aquest procés s'ha de fer la vigília.
40 g de cigrons secs (l'equivalent a 100 g de cuits)
aigua |
|
1 culleradeta (uns 5 g) de bicarbonat (si l'aigua és molt dura, com passa amb l'aigua de l'aixeta de Barcelona) |
|
Deixeu el llegum en remull: 10 h com a mínim. |
sal aigua |
1 alvocat (200 g), pelat, tret el pinyol i a trossos
50 g de pistatxos
20 g d'oli d'oliva verge extra (1,5 cullerades)
1 grapat de fulles de julivert, netes i eixugades amb paper absorbent de cuina
1 pessic de sal |
|
Comentaris