4 persones (16 rotlles; 4 rotlles per persona)
Cocina con Bra (consultat el 2022)
Estris necessaris
De tota manera, si no teniu una cassola tan gran, sempre podeu caramel·litzar la ceba (procés 1) en una de més petita i després, coure els rotlles (procés 9) en dues tandes o en dues cassoles on hi càpiguen 12 rotlles a cadascuna.
Laboriositat de la recepta
Antelació opcional
Si els heu congelat, quan els vulgueu fer servir, haureu de preveure de treure'ls del congelador entre 12 i 24 hores abans i, un cop descongelats, els disposareu a sobre d'un full de paper de cuina, els tapareu amb un altre full i pressionareu una mica, per tal d'eliminar la mica d'aigua de la congelació.
Si l'heu congelada, quan la vulgueu fer servir, haureu de
- preveure de treure-la del congelador i posar-la a la nevera 24 h abans;
- o bé descongelar-la directament al microones (poseu-lo primer 2 o 3 min a potència de descongelació i, a continuació, uns minuts a 900 W).
Primer plat, segon plat o plat únic?
30-40 g de fulles d'alfàbrega fresca, netes
30 g de pinyons (2 grapats) o de pipes de girasol pelades o de nous o d'avellanes torrades o d'ametlles torrades
60 g de formatge parmesà, ratllat o a trossos
2 grans d'all (8 g) |
|
50-60 g d'oli d'oliva verge extra |
|
Comentaris