unes 16 hamburgueses d'uns 60 g; 5-8 persones; 2-3 hamburgueses per cap
PRATS, Begoña: “Mi niño come de todo” (p 100),Esditorial Grijalbo, Barcelona, 2019
Mètode preferible per picar la carn dels pits de pollastre en cas que no ens l'haguem fet picar a la botiga, tradicional o thermomix?
Si ens hem fet picar la carn de pit de pollastre a la botiga, quin és el mètode preferible per a la resta de la recepta, tradicional o thermomix?
Què és millor posar-hi, a la massa de les hamburgueses, formatge emmental ratllat o coco ratllat (procés 3)?
Antelació necessària (si hem de picar la carn amb la thermomix)
Antelació optativa
Podem saltar-nos passos de la recepta?
Si podeu, feu-vos picar els pits de pollastre a la botiga; tindreu menys feina perquè no els haureu de picar vosaltres, la carn us quedarà més ben picada (si la piqueu vosaltres amb l'accessori picador de la batedora elèctrica o amb thermomix, correu el risc que us quedi més com un puré) i segurament que les hamburgueses us quedaran més flonges.
450 g de pits de pollastre (2 unitats), desossats, sense pell i eliminat el greix visible,
[Demaneu a la botiga que us ho piquin a la picadora de carn.] o bé
[Tindreu més feina i, si no disposeu d'una picadora de carn, no us quedarà tan bé].
(el pes és un cop desossat i sense pell) |
passeu directament al pas següent d'aquest procés (procés 1).
|
450 g de pits de pollastre (2 unitats), desossats, sense pell i eliminat el greix visible,
[Demaneu a la botiga que us ho piquin a la picadora de carn.] o bé
[Tindreu més feina i, si no disposeu d'una picadora de carn, no us quedarà tan bé].
(el pes és un cop desossat i sense pell) |
passeu directament al penúltim pas d'aquest procés (procés 1) i, a continuació, passeu al procés següent.
congeleu-els pits i, un cop congelats, seguiu la recepta a partir del pas següent d'aquest procés (procés 1). |
Repetiu els 3 darrers pasos amb la resta de daus de pollastre. |
450 g de carbassa, pelada i eliminats els fils i les llavors (el pes és un cop pelada i descartats fils i llavors)
60 g de pebrot vermell o de pebrot verd |
|
450 g de carbassa, pelada i eliminats els fils i les llavors (el pes és un cop pelada i descartats fils i llavors)
60 g de pebrot vermell o de pebrot verd, rentat i tretes les llavors (el pes és un cop tretes les llavors)
|
|
La massa d'aquestes hamburgueses, podeu triar de fer-la amb formatge emmental ratllat o bé amb coco ratllat. Totes dues modalitats són bones. Si voleu, podeu separar la massa de pollastre, carbassa i pebrot que heu obtingut en el procés anterior en dues parts iguals i
D'aquesta manera podreu tastar les dues modalitats d'hamburguesa.
70 g de formatge emmental ratllat o bé 30 g de coco ratllat
[Si heu de ratllar el formatge, podeu fer-ho
Talleu el formatge en trossos de la mateixa mida i poseu-los en el bol de l'accessori picador. Poseu en marxa l'aparell fins a tenir el grau de picat que us interessi.
Talleu el formatge en trossos de la mateixa mida, poseu-los en el got de la thermomix i programeu: 5 s, v=5-10.]
fulles de julivert, picades
[Per picar el julivert, podeu fer-ho
Poseu les fulles en el got de la thermomix, feu un cop de turbo, baixeu les restes que han sortit disparades a la paret del got i feu un altre cop de turbo.]
|
Acompanyaments possibles per a les hamburgueses:
|
Comentaris