unes 60 boletes de 20 g cadascuna
o unes 40 de 30 g cadascuna
(6-8 persones, com a primer plat;
més persones si són per a acompanyament o per picar)
• HEREU, Paquita; PALAU, Teresa, GALLART, Ramon: “Receptes de les iaies amb tocs de l’avi” (p. 19), Edicions Gallart Palau Hereu, Astell, 2012
Antelació possible
Primer plat, plat únic o per picar?
Podem picar les pastanagues en comptes de ratllar-les?
Si no disposem d'un estri elèctric per ratllar les pastanagues, pot ser que ens faci mandra ratllar-les amb el ratllador manual i optem per picar-les; sapiguem, però que, d'aquesta manera, les boletes ens quedaran més espesses i perdran part de la gràcia que tenien les boletes de la recepta original.
2 ous (63 g- 73 g) 2 pessics de sal |
|
10 pastanagues (uns 1200 g), raspades, rentades, descartades les puntes i ratllades [Podeu ratllar-les
200 g de farina integral
nou moscada
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra (27 g) |
|
Escalfeu el forn a 150º. |
Comentaris