per acompanyar un pollastre, un conill… per a 4 persones
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 373), Columna Edicions, Barcelona, 2006
1 cullerada d’oli d'oliva verge (10 g) 2 cebes (400-500g), a daus petits
1 pebrot verd (100-150 g), a rodanxes o en daus 1 pebrot vermell (300-400 g), a rodanxes o en daus o 2 pebrots verds en comptes d'un de verd i un de vermell
1 albergínia (200-300 g), sense pelar, a daus 2 grans d’all, picats 3/4 kg de tomàquets madurs (5 o 6 unitats), a daus sal
Opcional: 1 carbassó, mig pelat, a daus julivert trinxat |
Poseu tots els ingredients en una cassola de base ampla (a poder ser antiadherent i de cul gruixut), ho deixeu confitar, tapat, remenant de tant en tant (si veieu que queda massa sec, hi afegiu una mica d'aigua): uns 25 min. |
Comentaris