uns 650 g
Juan Llorca (consultat el 2018)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Hi ha alguna altra recepta cartesiana de crema de cacau per untar?
Quina recepta cartesiana de crema de cacau amb avellanes és més bona?
Podeu saltar-vos aquest procés si disposeu de 200 g de crema d'avellanes.
75 g de cacau en pols
70 g de dàtils Medjool (3,5 unitats); el pes és un cop espinyolats [Si feu servir una altra classe de dàtils, tingueu en compte que seran més petits i que endolciran menys i que, per tant, n'heu de posar més quantitat.]
200 g de iogurt
100 g de llet descremada o semidescremada o d'aigua
70 g d'oli d'oliva verge extra
1/2-1 culleradeta de pasta concentrada de vainilla o bé les llavors d'1/4 beina de vainilla |
Aboqueu la crema d'avellanes al got de la batedora elèctrica. Afegiu-hi el cacau, els dàtils, el iogurt, la llet, l'oli i la vainilla i tritureu-ho tot fins que obtingueu la textura de crema; comproveu que els dàtils han quedat totalment triturats i, en cas contrari, torneu a posar la batedora en marxa una estona més. [Si el bol del vostre accessori picador és prou gran, podeu fer-ho tot directament amb aquest aparell; així us estalvieu d'haver d'abocar la crema d'avellanes en el got de la batedora i tindreu un recipient menys per rentar.] Afegiu-ho tot al got de la thermomix, on teniu la crema d'avellanes, i, per triturar-ho tot, programeu: v=5-10, fins que obtingueu la textura de crema; haureu d'anar parant la màquina sovint (cada vegada que vegeu que les ganivetes deixen de fer servei), baixar les restes que hi ha a les parets del got i engegar la màquina altra vegada. Comproveu que els dàtils han quedat totalment triturats i, en cas contrari, torneu a posar el robot en marxa una estona més. |
Comentaris