4 persones
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Antelació necessària
Antelació preferible
Antelació opcional
Simplificació possible de la recepta
1 grapat de fulles de menta fresca |
|
80 g d'oli d'oliva verge extra |
|
Si disposeu de 300 g de llenties cuites, us podeu saltar aquest procés. Simplement, esteneu les llenties escorregudes a la safata on servireu l'amanida i, si estaven calentes, deixeu-les refredar.
Aquí indiquem les quantitats dels ingredients necessàries per obtenir uns 300 g de llenties cuites, però segurament surt a compte fer-ne més quantitat i repartir les que no necessitem en tàpers que conservarem al congelador, per poder-les fer servir quan ens interessi.
Tingueu en compte l'aproximació següent:
g de llenties cuites ≈ (g de llenties crues) x 2,5
g de llenties crues ≈ (g de llenties cuites) : 2,5
Com podem obtenir el suc de magrana?
o bé
Quines avantatges i quins inconvenients té cada mètode?
Quin mètode és preferible, picar els grans o escórrer la magrana?
Si optem per triturar els grans, quin instrument és preferible, batedora elèctrica o thermomix?
1 magrana (després en necessitarem una altra) |
|
130 g de cuscús (millor si és integral) 30 g de pinyons (un grapat) |
|
|
|
Comentaris