unes 25 croquetes
Les croquetes d'arròs, són croquetes?
Material necessari
Antelació opcional
Aprofitament
Podeu fer-lo el dia que munteu les croquetes per congelar, o bé abans i reservar-lo a la nevera. Obtindreu uns 700 g d'arròs cuit.
250 g d’arròs integral (obtindreu uns 700 g d'arròs cuit)
500 g d'aigua sal |
Poseu-ho tot a l'olla de pressió súper-ràpida. Espereu que aparegui la segona ratlleta de l'indicador de pressió; abaixeu el foc i compteu 15 min; apagueu el foc i espereu que baixi la vàlvula. |
5 pastanagues (uns 300 g), ratllades
o bé
o bé
|
|
75 g de formatge emmental, ratllat
1 rovell d'ou (reserveu la clara en un plat fondo per després)
julivert, picat |
|
3 cullerades de farina integral (45 g) |
Uns 30 min abans de fregir les croquetes, passeu-les del congelador a la nevera, amb l'objectiu que quan les fregim segueixin congelades però no estiguin tan dures. |
|
volum que requereixi la fregidora d'oli d'oliva verge extra |
En una fregidora, escalfeu l'oli a 170º si les croquetes són grans (3 cm de diàmetre màxim o més) o a 180º si les croquetes són més petites (diàmetre màxim inferior a 3 cm). Fregiu les croquetes quasi congelades (vigileu, quan les tragueu de la fregidora, que no hagi quedat el centre de la croqueta congelat). Escorreu-les i poseu-les entre dues capes de paper absorbent de cuina per tal de retirar l'excés d'oli. |
Podeu servir les croquetes acompanyades d'una amanida. |
Comentaris
Això és una obra mestra!
A veure quan ens fas les croquetes d´arròs de l´Eulàlia? (fa uns quants ays però en tenen molt bon record)
Tomo nota. Y ya te contaré como salen.¡De momento suena muy requetebien!