massa per a 3 pizzes de 34 cm de diàmetre
[uns 900 g de massa en total,
és a dir,
(uns 300 g de massa)/(pizza de 34 cm)]
• HALSEY, Kay: "L'essentiel de la cuisine par KitchenAid- 150 recettes du monde entier faciles à préparer" (p. 30), Quintet Publishing Ltd, Londres, 2003
GADGETS & CUINA (Taller impartit per Montse Tàpia): “Pizza a casa”, Barcelona, 2015
Mètode preferible per pastar la massa: tradicional o thermomix?
On es poden comprar la sèmola de gra dur i la farina de gra dur?
Material necessari
Antelació necessària
Antelació molt aconsellable
Antelació opcional
I un cop tenim la base de la pizza, com la podem guarnir?
No val la pena que encengueu el forn per precoure la massa si no penseu fer encara la pizza; més val que ho feu quan ja quasi tingueu el guarniment a punt i penseu coure la pizza per servir-la de seguida. Tingueu en compte que la precocció de la base triga només 2 o 3 minuts i que la cocció de la pizza en triga 10.
Escalfeu el forn a 240º. |
Un cop precuita la base, caldrà cobrir-la amb el guarniment que hagueu triat i posar-la 10 minuts al forn a 220º.
Segons el guarniment que trieu, podreu fer
Comentaris
No veig com es fa la massa amb un robot
Paco, has de fer clic a la icona de la thermomix.