2, 3 o 4 persones
(1 pizza de 34 cm de diàmetre)
Antelació necessària
170 g de farina de gra dur 30 g de sèmola de gra dur (Aquests dos ingredients es poden substituir per 200 g de farina, però quedarà una textura diferent.)
3 g de llevat sec en pols
3 g de sal 2 g de sucre
9 g d'oli d'oliva verge extra
100- 130 g d'aigua, natural o tèbia o de cervesa o de barreja de cervesa i aigua o d'aigua amb gas |
Elaboreu la massa de pizza, deixeu-la reposar en un lloc càlid entre 30 i 60 minuts, deixeu-la reposar a la nevera com a mínim 24 hores i millor si són 48, estireu-la i emmotlleu-la; per fer tot això, seguiu la recepta massa de pizza (processos 1 a 4):
|
Escalfeu el forn a 240º. |
200 g de xampinyons |
Si us voleu estalviar aquest pas, podeu disposar en el congelador de formatge que heu ratllat amb antelació. També podeu comprar directament el formatge ratllat.
Es pot no fer la precocció, però aleshores s'ha de procurar que no quedi gaire gruix d'ingredients perquè si no la massa quedaria tova.
|
|
30- 40 g de pinyons |
|
125g de mozzarella escorreguda, esmicolada amb els dits |
|
parmesà ratllat |
Comentaris